1 napos túra Brno-ba busszal+vonattal!

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2018.03.24

1 nap / 0 éj

15.990 Ft / fő (Ind. előtt 60.nappal)

15.990 Ft / fő

17.990 Ft / fő


Utazás leírása

Egyszeri alkalommal 2018-ban CSAK az adott dátumban! 

40 hellyel rendelkezünk! Csak kombináltan vásárolható!  

Jelentkezési határidő 2018.február 15.

Előfoglalási kedvezmény ez esetben kivételesen indulás előtt 60 napig érvényes! 

 

1.nap: Indulás a pécsi Domus parkolóból kb. 02.00 órakor, majd felszálló helyek: Pécsvárad- Bonyhád- Szekszárd- Paks- Dunaújváros ( és közbeeső helyek igény szerint) 

Érkezés autóbuszunkkal Budapestre, ahol foglalt vonatra száll a csoport, majd 06.00 óra körül kezdetét veszi az utazás a Nosztalgia járaton Brünnbe. 

Brünn (csehül Brno, középkori magyar nyelven Berén) Csehország több száz éves városa. Morvaország fővárosaként híres középkori templomairól, kastélyairól, elegáns üzleteiről és hangulatos sörfőzdéiről. A számos látnivalót kínáló óváros egy rövid sétával érhető el a főpályaudvarról.
Brünnben a sörkultúra nagyon változatos, míg Prágában általában 5 féle sör található meg egy kocsmában itt annál sokkal több, kisebb gyárak termékeit is megtalálhatjuk a felhozatal közt.
Érdemes ellátogatni a helyi sörgyárhoz, Starobrno sörözőjébe, hogy helyben kóstolhassuk meg az igazi nedüt. Éhségünket bármely tradícionális helyen csillapíthatjuk egy jó cseh csülökkel. Nyelvöltés
De ne csak a sörremekeknek hódoljunk, hanem azért keressük fel látnivalóit, ez kétségtelenül a város felett magasodó Spilberk Vár, mely volt erőd majd börtön, most viszont nem csak a turisták hanem a helyiek kedvenc kiránduló helye is. A vár másik oldalán ereszkedjünk le, hogy a Szent PÉter és Pál Katedrálishoz érjünk, melynek már messziről látszanak 84 m-es gótikus tornyai. Ezután sétálgassun zegzúgos utcáin, megpihenve néhol egy-egy jó sörfőzdében. 

Haza érkezés Pécsre kb. kora hajnalban. ( 03.00 óra)


Az Élményvonat fedélzetén étkező- és bulikocsi garantálja a kellemes hangulatot!

AJÁNDÉK! 

* Az utazás teljes időtartama alatt folyamatos utastájékoztatást adunk a célállomási információkkal kapcsolatban.
* Az oda úton üdvözlőitallal és reggeli falatkával kínáljuk vendégeinket, a visszaúton apró meglepetéssel készülünk a hazatérésre.


Az utazás jellegéből adódóan erre az útra csak felnőtt jegyet lehet váltani.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást  
  • Vonatos utazást: magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást. Az oda- és a visszaúton meglepetésekkel kedveskedünk utasainknak.
  • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő  ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • A vonat étkezőkocsijában lehetőség van finom ételek és italok fogyasztására elérhető áron.
  • Fix ülőhely a buszon: 2000 Ft/fő (választott ülőhelyesetén) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros és összetartozók együttes beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
    Vonaton nincs ülőhely igénylési lehetőség. A csoport részére egyben foglaltuk a helyeket.  


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 
2 munkanapos határidő után teljesítetlen fizetés esetén a megrendelés automatikusan törlődik. 
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 


Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!