Banja Luka és a Vrbas kanyonja

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2018.04.14

1 nap / 0 éj

7.500 Ft / fő (Indulás előtt min. 30 nappal Pécsről)

7.500 Ft / fő

9.000 Ft / fő

2018.04.14

1 nap / 0 éj

13.500 Ft / fő (Indulás előtt min. 30 nappal Bp-ről)

13.500 Ft / fő

15.000 Ft / fő


Utazás leírása

 

2018-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik.


Budapestről indulás 2.30  Népliget Planetárium előtt  ,majd a 6 os vonalán további felszállások.Indulás a pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor.
Reggeli órákban Bosznia Hercegovinába érünk, és a Banja Lukát körülölelő Dinári hegyeket keressük fel követve a gyönyörű Vrbas-folyó kanyargását. Elsőként a a keskeny Krupa-folyó mini vízi malmait nézzük meg, melyeket kis vízesések táplálnak a mai napig.
Ha tovább gyalogolunk felfelé akkor elérünk a környék egykoron uralkodó erődítményének maradványaihoz, mely a környékbeli lakosok védelméül szolgált. Igaz ide megeröltető meredekebb részen jutunk fel, ám az erőfeszítés megéri, teljes panoráma a Vrbas-folyó völgyére és egy szerb ortodox Kolostorra. Akik nem tudnak továbbgyalogolni addig megpihenhetnek a lenti étteremben. ( különösebb túrázó előképzettséget nem igényel, kényelmes cipő )  A következő rövid túra egy gyönyörű sziklaképződmény melyet érdemes közelről megcsodálnunk. kb 1 órás program .

Az érdekes helyzetű Banja Luka várossal ismerkedünk elősként. Az ország második legnagyobb városa és egyben a szerb területek mai központja, így fontos közigazgatási központ is egyben.
Gyalogosan érintjük a város nevezetességeit, a Kastel-t, azaz a várat, haladunk a belvárosi bevásárló utcák felé, Ferhadija pasa dzsámija, városi piac, múzeumok, Szent Háromság templom, Nemzeti Színház, régi Vasútállomás stb.ahol szabad időt adunk vásárolni, kávézni, megpihenni.Végül egy igazi banja lukai cevapot fogyasztunk el a Nektar Sörgyár sörözőjében, egy korsó finom bosnyák sörrel.  


Kb. 18.00 órakor haza indulunk, érkezés éjszaka Magyarországra.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást,
  • Csoportkísérő idegenvezetést,
  • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Cevap vacsora egy korsó sörrel vagy pohár borral, vagy vízzel: 8 €+2 euro egyéb költségek./Hozzájárulás az egyházi intézményekbe,helyi borravaló. Buszon szedi idegenvezetőnk, kötelező, a napi program része! 
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő: (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • Budapest-6 os vonalán csatllakozóknak transzfer_6000 ft/fő oda-vissza 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül.
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Hivatalos pénzneme a bosnyák márka, DE euro vitele javasolt!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!