Bécs és a Tenger Háza

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2019.10.26

1 nap / 0 éj

11.900 Ft / fő (Alap ár)

11.900 Ft / fő

11.900 Ft / fő


Utazás leírása

 

2019-ben is  kedvezményesebb áron biztosítjuk a korai foglalást!
Ez esetben:  indulás előtt min. 30 nappal!


Indulás a pécsi Domus parkolóból 04.00 órakor. Utazás egyenes az osztrákok gyönyörű fővárosába, Bécsbe. 

A belvárosba igyekszünk és a legfőbb látnivalókkal ismerkedünk gyalogosan idegenvezetőnk kíséretében.

Rathaus, a császári család téli rezidenciája, a Hofburg, az Operaház, a Parlament épülete, maga a Városháza, majd  irány a Stephans Platz és Dóm, ahova ingyenesen is bemehetünk, viszont, a kíváncsibbak részére javasoljuk a felvonózást a  tornyába.
Ezután mindenki részére szabad idő a belvárosban, a  kívűlről megtekintett épületeket lehetőség van belülről is felkeresni.

Mindenkinek ajánljuk Bécs új szenzációját a Tenger Házát.

A torony épületben nagyon érdekes elosztásban és különleges környezetben tekinthetünk meg a földközi tengeri halakat, édesvízi halakat, az emeleten pedig cápákat.

A földszinten végighaladunk az Atlanti alagúton, ahol a földközi tenger világa, a koralloktól a dajkacápáig mindenféle vízi élőlény megtalálható. A trópusi házban és a Krokiparkban szabadon repülő madarak, ugráló majmok és krokodilok találhatóak meg. A terrárium részlegben óriás kígyók, hüllők és pókok figyelhetőek meg, egy mesterséges cseppkőbarlang grottában pedig több mint 100 éjszakai állatot találunk majd.  A „Hullámtörő szikla" elnevezésű élményakvárium lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy az akvárium padlójába épített „búvársisakokon" keresztül testközelből tapasztalják meg a trópusi halak világát. Egy mesterséges cseppkőbarlang grottában több mint 100 éjszakai állatot és barlanglakót figyelhetünk meg: mérges óriás ezerlábúakat, ostorlábúakat, harci tücsköket, szem nélküli barlangi halakat, és az UV-fényben kísértetiesen világító skorpiókat.

További attrakció pedig, a tetőteraszról Bécs városának háztetőtengerére nyíló panoráma. A sportos látogatók megmászhatják a 192 fokból álló toronylépcsőt is, amely kívülről kapcsolódik az épülethez, és az állatkert megtekintésétől függetlenül 35 méteres magasságból élvezhetik a kilátást.

17.00 órakor haza indulunk, érkezés Pécsre éjfél körül. 

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást, nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
 • Csoportkísérőt (idegenvezetés nincs a programban)
 • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

 • BBP utasbiztosítást: 500 Ft, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Belépőket: Stephans Dóm: ingyenes, torony: 6 €, Tenger Háza: 
  • Felnőttek   €18.90
  • Gyerekek (3 és 5 éves kor között)  €5,80
  • Gyerekek (6 és 15 éves kor között)  €8,60
  • Toronylépcső: 5,00 € (chipletét 10 €)
 • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülőhely NEM FOGLALHATÓ! 
  Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
 

A belépő árak tájékoztató jellegűek, év közben változhatnak!

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 

Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el a csoport részére kötelezően fizetendő- de az indítást reálisnak tartjuk. 

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!