Tátra túra: Csorba-tó- Dobsinai Jégbarlang

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2018.07.15

3 nap / 2 éj

37.500 Ft / fő (Ind. előtt 60.nappal)

37.500 Ft / fő

39.900 Ft / fő

2018.07.20

3 nap / 2 éj

37.500 Ft / fő (Megtelt)

37.500 Ft / fő

39.900 Ft / fő


Utazás leírása

 

2018-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik!

 

Vidékről csatlakozó vendégeinknek ingyenes zárt parklolót
tudunk biztosítani Pécsett!


07.20-22 dátumunkat fix csoport részére lefoglalva!

Új dátum: 07.15-17 foglalható május 25-ig! 

  

1. nap: Indulás a hajnali órákban 04.00 óra Pécs, Domus parkoló, utazunk Budapest irányban, Szekszárd- Paks- Dunújváros- Budapest felszállásokkal. 

Hosszabb pihenőt tartunk Füleken. Felsétálunk a várhoz, körbe fényképezhetjük. Sétánk után Európa egyik legnagyobb és legszebb jégbarlangjához utazunk, mely Dobsinától nem messze fekszik. A barlang ma is „élő”, hiszen még ma is állandóan képződik benne jég, mely néhol 30-40 méter vastagságú. (Hozzanak magukkal kabátot, mert a barlangban a hőmérséklet 0 Celsius fok alatt van!
A szállás Poprádon. Vacsora szállásunkon. 

 

2. nap: Reggeli után a Magas-Tátra második legmagasabb csúcsát hódítjuk meg, a Lomnici csúcsot. A 2632 méter magas hegyet kabinos felvonóval közelítjük meg. A program időjárás függő!
Visszatérve egy kellemes gyalogtúrával érjük el a két Tarpatak (Kis-Tarparak és Nagy-Tarpatak) egyesülése után keletkezett csodálatos vízeséseket. (Megfelelő, kényelmes cipőt hozzanak magukkal!)
Levezetésként Ó-Tátrafüreden sétálunk, megcsodálva a Monarchia korabeli épületeket. A nap befejezéseként séta a Csorba-tónál.
Fáradalmainkat ismét Poprád környékén, a szállásunkon pihenjük ki. Vacsora.

 

3. nap: Reggeli után haza felé irányban uazunk és Besztercebányán állunk még meg egy kis nézelődésre. A város történelmi központjában található számos műemlékek a városi műemlék-rezervátuma részét képezik. Besztercebánya legfőbb büszkesége a sétánnyá alakított, különleges atmoszférával rendelkező Szlovák nemzeti felkelés tér, amelyet más városok joggal irigyelhetnek. A város főterére a legszebb kilátás az Óratoronyból nyílik, a karcsú toronyból megcsodálhatjuk a tér színes kavalkádját. Az Óratornyot 1552-ben építették, és a városi fogház részét képezte. A főtér déli oldalának legszebb része a Thurzó ház, amely ma múzeumként működik. A Štefan Moyzes téren található ódon építmények alkották a múltban a városi várerődöt. A vár eredeti formáját már a múltban elvesztette, amikor a várfalak nagy része lebontásra került. Az eredeti várfalaknak csak alig a negyede maradt fenn, és az eredeti négy bástyából ma már csak három áll.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást,
  • Csoportkísérő Idegenvezetőt
  • Szállást 2-3ágyas szobákban svédasztalos regglivel,menüvacsora, id.forg.adóval
  • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 1 500 Ft, (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Belépőket: Dobsinai Jégbarland: 8 €, Lomcini csúcs: 20 €/fő oda-vissza
  • Egyágyas felár 6 000 Ft/fő 
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás melletti beosztássalCsak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Az első 4 ÜLÉS nem foglalható! 

    Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen pécsi irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk! 
 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!