Hajóval az adventi vásárokba

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2018.12.08

2 nap / 1 éj

32.000 Ft / fő (Alap ár)

56.800 Ft / fő

32.000 Ft / fő


Utazás leírása

Advent a Duna mentén

 

Különleges programra vágyóknak 

 

Jelentkezési határidő: Október 30.-ig!!!

 

1. nap. Kora hajnalban kb. 3 órakor utazás Pécsről autóbusszal Ausztriába, Schlosshofba. Savoyai Jenő hadvezér pompázatos kastélyában és annak udvarában szépséges karácsonyi vásár vár ránk: kézművesek, ajándék-ötletek, kulináris érdekességek, csemegék. Délután átutazunk Pozsonyba, a koronázó város szépséges belvárosába. Délutáni, esti városnéző séta, kulináris élvezetek a pozsonyi adventi vásárban, fürdőzés advent fényeiben. Aki a kivilágított városban sétálva szeretne vacsorázni annak ajánljuk a belváros éttermeit. Szállás Pozsonyban.

 

 

2. nap. Reggeli után hajóra szállunk és megindulunk a sebes folyón lefelé. A hajón étel ital fogyasztás lehetséges.  Rövidesen elérjük a bősi vízlépcső tározó tavát. Megismerkedünk a Duna elterelésének történetével és annak műszaki lehetőségével. A felvízcsatornában a templomtornyok magasságából lefelé nézve haladunk a csallóközi települések között. Bősnél 20 métert megyünk le a zsilipben, majd az alvízcsatornán kisvártatva elérjük ismét az Öreg-Dunát, a kanyargó, gyors szigetközi Dunán hajózunk Gönyüig, aztán a Monostori Erdő bástyájánál elérjük Öregkomáromot. Itt kiszállunk és autóbusszal utazunk , érkezés az esti órákban a felszálló helyeinkre.

 

A hajó: a ROHAM termes rendezvényhajó, 60 fős zárt utastérrel, nyitott fedett és fedetlen fedélzettel, női-férfi WC-vel, büfével, hideg és meleg ételekkel, ebédelési lehetőséggel.


Az ár tartalmazza:

  •  buszos utazás 
  •  utazás hajóval
  • idegenvezetés
  • 4 *os szállodában Pozsonyban svédasztalos reggelit

Az ár nem tartalmazza: 
  • félpanziós felár: 6.800 Ft/Fő
  • kötelező Hajó és kikötői illeték: 23.800 Ft/Fő
  • BBP biztosítás : 500Ft/nap/fő 
  • Stornó biztosítás 1,5 %, kombináltan az utas biztosítással
  • egyágyas felár: 8.500 Ft/fő

 

 

Fizetési feltételek: Személyesen pécsi irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 

Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!