Bp-ről Lenyűgöző Jégkatedrális a Magas- Tátrában

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2019.02.16

1 nap / 0 éj

8.900 Ft / fő (Bejáróút kedvezményes ár)

8.900 Ft / fő

0 Ft / fő


Utazás leírása

Bejáró utunkon az esetlegesen előforduló pontatlanságokért reklamációt nem fogadunk el!!! 


Valentin napi hétvégén keressük fel e csodás újdonságot, így akár egy tökéletes meglepetés is lehet párunk részére Vigyor

 

1.nap: 02.16   Indulás a Budapest Népliget 05.30 órakor. 

Folyamatosan utazunk  Szlovákiába, hogy felkeressük az elmúlt évek egyik nagy téli látványosságát a Jégkatedrálist, mely idén legnagyobb méreteivel várja az idelátogatókat, a tél leghűvösebb és leglenyűgözőbb látványosságát van most lehetőségünk megcsodálni. 

Érkezés a délelőtti órákban, autóbuszunkat a síközpont parkolójában hagyjuk, csak a délutáni órákban térünk vissza hozzá, így fontos, hogy megfelelő meleg ruházatban, téli bakancsban induljunk fel Tarajkára ( Hrebionek ) a siklóval.

Maga a Jégkatedrális ingyenesen látogatható, ahhoz, hogy megközelítsük oda-vissza siklójegyet kell váltanunk. 


Ha megérkeztünk ámulunk majd a csodától, tervezőjét ugyanis a barcelonai Sagrada Familia ihlette.... és különböző eseményeknek is otthont ad majd. A tél során néhány lakodalmat, esetleg eljegyzést is tartanak majd benne, a vendégeket pedig hagyományos vasárnaponkénti zenei előadásokra és koncertekre is várják. Tavaly a dómot 165 ezren látogatták meg. A tátraiak abban bíznak, hogy az idén sikerül túllépniük a 200 ezres határt.
A templom patrónusa Szent János apostol és evangélista, aki egyúttal a szobrászok védelmezője is, az ő szobra a fő portál közepén áll. A kezében egy sast tart, a Magas-Tátra jelképét, a dómban pedig más barokk szobrok és néhány angyal is található. Igazi élmény lesz a jégcsodában sétálgatni, gyönyörködni. 

 

Ezután lesz még mindenkinek ideje körülnézni, egy forró italt meginni valamelyik vendéglátó helyen, sétálni a  havas tájban, gyönyörködni a tátra hófödte csúcsaiban, fotózni, friss levegőt szívni, a bátrabbak szánkózhatnak is.... vagy felkereshetik a közeli Tarpataki- vízesést is Király

Délután visszatérünk autóbuszunkhoz, és a közeli Csorba-tóhoz utazunk, lesz időnk még körbesétálni a Tátra déli oldalán fekvő legnagyobb tavat, a legismertebb tátrai tengerszemet.

17.00 órakor haza indulás Budapestre , érkezés az éjjeli órákban. 


Az ár tartalmazza: 

  • Buszos utazást
  • Csoportkísérőt
  • Foglalási díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítás: 5 00Ft/fő (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással- Európai Egészségbiztosítási Kátya- NEM utasbiztosítás! )
  • Felvonózás a csúcsra a Jegkatedrálishoz: Hrebionek- Stari Smokovec felvonóval oda -vissza jegy: 9 €/fő. 
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft (választott ülőhely) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés nem vásárolható! 
    Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  
 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


 A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!