Autóbuszjárat Montenegróba

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2018.05.30

1 nap / 0 éj

28.500 Ft / fő (Alap ár)

28.500 Ft / fő

28.500 Ft / fő


Utazás leírása


Budapest – (Dunaújváros – Paks - Szekszárd – Pécsvárad) – Pécs – Mohács –(Bosznia és Hercegovina) Sarajevo- Mostar –(Montenegró) Herceg Novi – Tivat – Kotor – Budva

Autóbuszjáratunk NEM menterendszerinti!


Azon nyaralásos turnusokon, melyeken autóbuszos csoportjaink vannak, lehet csatlakozni az autóbuszba!

Elsődlegesen azon utasainkat preferáljuk, akik szállással együtt foglalják a buszjegyet, részükre kedvezményesebb árat biztosítunk, VIlla Negra Apartmanházunk foglalása esetén. 


  Autóbuszunk 18 fő esetén indul! 

 

Utasonként normál méretű bőrönd vagy táska és 1 kézitáska szállítására van lehetőségünk!Háziállat nem szállítható. 

Autóbuszaink túlterhelése végett: Autóbuszaink csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre a csomagokak, így személyenként 10 kg csomag( minden beleszámít, hűtőtáska, bőrönd, sporttáska...) szállítható a kézipoggyászon kivül (kézi poggyászt a busz ülőterébe vihetnek fel)A leadott vagy kis busz esetén az utánfutóba bepakolt csomagot gépkocsivezetőnk az út során nem veszik elő így gondoskodjnanak az a szerinti megfelelő bepakolásról!!!!

Azon utasaink, akik ez ellenére túlsúllyal érkeznek, egyrészt hátráltatják az utazás időbeni indulását, másrészt túlsúlyos csomagjaikat nem szállítjuk el. 

Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló semmilyen formában, még a táskában sem!

Felhívjuk figyelmét, hogy a turnusváltások napján a szálláshelyek elfoglalása ill. elhagyása esetenként nem esik egybe az autóbuszok menetrendjével, ezért néhány órás várakozásra kell számítani. Külföldi állampolgárok vízumának beszerzését (a hatályos jogszabályok miatt) nem tudjuk vállalni.

 

Érvényes útlevél vagy új típusú magyar személyi igazolvány szükséges.Hazautazást követő még 6 hónapig érvényesnek kell lennie az okmányoknak.)Ezeknek a hiányából eredó problémákat az utasnak egyedül kell megoldania.Felelősséget nem vállalunk ezek hiányáért.

 

Tivat( Donja Lastván ) irodánk állandó képviseletet tart fennt, egész évben segítség magyar vendégeknek. Hajókitándulások, fakultativ programok, szállások rendelhetők : Kantavár utazási Iroda : Montenegróban ott vagyunk.

 

Biztosítás irodánkba köthető kérje autóbuszjegyével egy időben.

 

Fakultatív kirándulásokat megtekintheti ha most Ön ide kattint!