Rijekai Karnevál

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2018.02.10

1 nap / 0 éj

11.900 Ft / fő (Alap ár)

11.900 Ft / fő

11.900 Ft / fő


Utazás leírása

 

2018- ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik!

 

Pezsgőkoccintás! 5 üveg pezsgő kisorsolásával alapozzuk meg a karneváli hangulatot!
 

Indulás Pécsről, a Domus parkolóból a hajnali órákban 04.00 óra. Reggeli órákban érkezünk a régi Fiume közelébe, ahol először Trsat-hegyet érintjük. 1531 óta zarándokhely az itt épült Csodatevő Szűzanya temploma, melyet 531 tersattói lépcsőfokán keresztül közelítenek meg a hívek. A mellette található erőd mára már ferences kolostor, melyet a legenda szerint az angyalok hoztak ide Názáretből. Sétálunk és gyönyörködünk a kilátásban a kolostor legnagyobb bástyájáról mielőtt belevetjük magunkat a karneváli forgatagba. Ez a tél űző-tavasz köszöntő fergeteges fesztivál nagy hagyományokra épül a szláv táncszokások felelevenítésével. A rijekai belváros utcáin horvát és külföldi csoportok álarcos felvonulása látható egész nap. A hangulatról a zene, a jókedv, a táncosok és természetesen az elengedhetetlen horvát étel- és ital kínálat gondoskodik. Érkezés Pécsre a késői órákban.

 

Egy kis ízelítő egy olyan karneválról, amely a rioi karneválhoz hasonlóan felvonulással, tánccal, zenével, egész napos szórakozással zajlik!


Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást
  • Idegenvezetőt
  • foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • Biztosítást: 500 Ft (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással- Európai Egészségbiztosítási Kátya- NEM utasbiztosítás! )
  • Belépő: kb. 20 kuna a kolostorba!
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (soron kivűl választott ülőhely, egyéb esetben jelentkezési sorrendben történika  beosztás, együtt utazók együttesen beosztva) 
  • Extra felszálló hely felár: 5000 Ft/fő. (Pécs- Bp- Pécs vonalon transzferelés a pécsi felszállásra oda-vissza) 


 Az ország hivatalos fizetőeszköze a kuna. 

Útlevél nem szükséges, elegendő az új, kártyás típusú személyi igazolvány!