Mandarin szüret a Neretva-folyó deltájában

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2018.11.02

3 nap / 1 éj

34.000 Ft / fő (Indulás előtt min. 30 nappal Bp-ről)

34.000 Ft / fő

39.500 Ft / fő

2018.11.02

3 nap / 1 éj

34.000 Ft / fő (Alap ár)

34.000 Ft / fő

34.000 Ft / fő


Utazás leírása

 2018-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 UTOLSÓ 2 hely!!!

1.nap: Indulás Budapestről, Népligettel szemben, Planetárium parkoló 01.00 órakor, a pécsi Domus parkolóból 04.00 órakor. 
Utazunk Bosznia fővárosa, Sarajevo irányába. Sarajevo egyedi légkörét a történetét alakító 4 vallási csoportnak, a katolikus, ortodox, muszlim és zsidó vallásoknak köszönheti. Gyalogos városnézés az óvárosban, mely mára korhűen, szépen felújított képet mutat. Pár száz méteren belül található templom, mecset és zsinagóga is. Ismerkedünk nevezetes látnivalóival: Gázi Husrev bég Dzsámi, a merénylet, Ferenc Ferdinánd meggyilkolásának helye, majd szabad program keretén belül vásárolhatunk a török jellegű bazárban, jó minőségű bőráru, török ruhanemű, finom keleti mézes édességek, török kávé illata csábítja az idelátogatót.

A gyönyörű Neretva-folyó mentén folytatjuk utunkat egészes Mostarig, ahol szintén megállunk, hogy megnézzük a várost. Igazán hangulatos hely, mindenki számára érdekességet kínál. Szépen felújított városmagja látnivalókkal, Öreg híd őrtornyaival, Karađoz bég Dzsámija, bazár rész, a folyó parti teraszos, panorámás éttermek, kávézók mind mind csalógatják az erre járót.

Ezután Medugorjeba utazunk ahol elfoglaljuk vadonatúj építésű szállásunkat, gyönyörű szép környezetben.Itt szálloda váltás volt a 2 ágyas szobák miatt.

Van lehetőség kóstolni a panzió által kínált saját szüretelésű hercegovinai borokból a vacsora mellé.

 

2.nap: Reggeli után búcsút mondunk az idilli környezetnek de nem sokáig mivel a szépséges Neretva-folyót követjük egészen ahogy a tenggerbe torkollik. Napi programunkat itt töltjük el.

DE mivel útba ejtjük Pociteljt ezért egy rövid pihenőt, fotószünetet beiktatunk. Várnak minket a "horvát Kalifornia" -ként emlegetett mandarintermesztő vidéken. Nagy citrus földeket láthatunk, citrom- narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást! Ilyenkor a betakarítás idején életre kelnek a neretva-i dombok és mindenhol szüretet lehet látni. A vendégek a kirándulás alkalmával maguk is közreműködhetnek a szüretben, vagy sétálhatnak a mandarin ültetvények között, gyönyörködve a termésben, majd a végén megkóstoljuk a különféle hazai italokat és ételeket. 3 kg friss mandarint, melyet magunk szedtünk, haza is vihetünk. Ezután hajózni indulunk a Neretva deltán, gyönyörködünk a táj szépségében, az érintetlen természetben. Dominál a csend, így megláthatjuk a folyó élővilágát, igazi kuriózum. Bevásárolhatunk a karácsonyi süteményekhez friss gyümölcsöket, helyi italokat és a dél melegét magunkba szívjuk, hogy jobban átvászeljük a hideg téli napokat.  Végül pedig egy helyi étteremben fogjuk megkapni a jól megérdemelt kései ebédünket, egy finom gazdag helyi ételekből összeállított menü vár ránk helyi zeneszó mellett.

Mandarin csomagjainkkal felpakolva Magyarország felé vesszük az útirányt.

3.nap érkezünk Pécsre hajnali 2 óra körül.

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást
 • Szállást 2-3 ágyas, és 4 fős apartmanos elhelyezéssel  – félpanzióval, idegenforgalmi adóval. 
 • Szállásunk megtekinthető: https://for-rest.ba/
 • Csoportkísérő idegenvezetőt
 • Foglalási díjat

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP utasbiztosítás: 1000 Ft/fő. Európai Uniós Egészségkártya nem utasbiztosítás! (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Belépők árát: Mostar dzsámi  4 €, Pocitelj dzsámi : 2 €, Sarajevoban kívülről a látnivalók szerb temolom 1 euro. 
 • Mandarin föld program: welcome ital, ültetvény látogatás, helyi vezető, 3 kg mandarin, hajózás, több fogásos étkezés: 30 € (helyben fizetendő, csak kompletten igényelhető!!!)
 • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.  Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés NEM FOGLALHATÓ! Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
 • Extra transzfer felár: 10.000 Ft/fő. Bp- Pécs- Bp, 6-os út vonalon transzferelés a pécsi indulásra. 
 • Egyágyas felár: Nincs! Egyedüli utasokat csak társítással fogadunk, különben nem tudjuk kihasználni a panzió rendelkezésre álló ágy kapacitását. 
 

Fizetési feltételek: Személyesen pécsi irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!  

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!