Mandarin szüret a Neretva-folyó deltájában

Indulási időpontok

indulás időtartam ár teljes ár eredeti ár

2020.11.07

3 nap / 1 éj

30.500 Ft / fő (Ind. előtt 60.nappal)

32.000 Ft / fő

35.500 Ft / fő


Utazás leírása

 2020-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

 

1.nap: Indulás Budapestről, Népligettel szemben, Planetárium parkoló 01.00 órakor, a pécsi Domus parkolóból 04.00 órakor. 
Utazunk Bosznia fővárosa, Sarajevo irányába. Sarajevo egyedi légkörét a történetét alakító 4 vallási csoportnak, a katolikus, ortodox, muszlim és zsidó vallásoknak köszönheti. Gyalogos városnézés az óvárosban, mely mára korhűen, szépen felújított képet mutat. Pár száz méteren belül található templom, mecset és zsinagóga is. Ismerkedünk nevezetes látnivalóival: Gázi Husrev bég Dzsámi, a merénylet, Ferenc Ferdinánd meggyilkolásának helye, majd szabad program keretén belül vásárolhatunk a török jellegű bazárban, jó minőségű bőráru, török ruhanemű, finom keleti mézes édességek, török kávé illata csábítja az idelátogatót.

A gyönyörű Neretva-folyó mentén folytatjuk utunkat egészes Mostarig,majd  a szálláshelyünk felé vesszük az útirányt. 

Ezután Medugorjeba utazunk, ahol elfoglaljuk  szállásunkat, gyönyörű szép környezetben.

Van lehetőség kóstolni a panzió által kínált saját szüretelésű hercegovinai borokból a vacsora mellé. (térítés ellenében)

 

2.nap: Reggeli után búcsút mondunk az idilli környezetnek de nem sokáig mivel a szépséges Neretva-folyót követjük egészen ahogy a tenggerbe torkollik. Napi programunkat itt töltjük el.

De mivel útba ejtjük Pociteljt ezért egy rövid pihenőt, fotószünetet beiktatunk. Várnak minket a "horvát Kalifornia" -ként emlegetett mandarintermesztő vidéken. Nagy citrus földeket láthatunk, citrom- narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást! Ilyenkor a betakarítás idején életre kelnek a neretva-i dombok és mindenhol szüretet lehet látni. A vendégek a kirándulás alkalmával maguk is közreműködhetnek a szüretben, vagy sétálhatnak a mandarin ültetvények között, gyönyörködve a termésben, majd a végén megkóstoljuk a különféle hazai italokat és ételeket. 3 kg friss mandarint, melyet magunk szedtünk, haza is vihetünk. Ezután hajózni indulunk a Neretva deltán, gyönyörködünk a táj szépségében, az érintetlen természetben. Dominál a csend, így megláthatjuk a folyó élővilágát, igazi kuriózum. Bevásárolhatunk a karácsonyi süteményekhez friss gyümölcsöket, helyi italokat és a dél melegét magunkba szívjuk, hogy jobban átvászeljük a hideg téli napokat.  Végül pedig egy helyi étteremben fogjuk megkapni a jól megérdemelt kései ebédünket, egy finom gazdag helyi ételekből összeállított menü vár ránk helyi zeneszó mellett.

Mandarin csomagjainkkal felpakolva Magyarország felé vesszük az útirányt.

 

3.nap érkezünk Pécsre hajnali 02.00 óra körül.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást
  • Szállást 2ágyas elhelyezéssel,   – félpanzióval, idegenforgalmi adóval, 4***-os kategória 
  • Csoportkísérő idegenvezetőt
  • Foglalási díjat

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP utasbiztosítás: 1500 Ft/fő. Európai Uniós Egészségkártya nem utasbiztosítás! (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással
  • Belépők árát:Sarajevoban kívülről a látnivalók, a  szerb templom 2 euro belépés,amely gyönyörű.
  • Mandarin föld program: welcome ital, ültetvény látogatás, helyi vezető, 3 kg mandarin, hajózás, több fogásos étkezés: 30 € (helyben fizetendő, csak kompletten igényelhető!!!)
  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.  Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés NEM FOGLALHATÓ! Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • Extra transzfert ajánlani tudunk  acsatlkaozóknak,vagy ingyenes parkolást biztosítunk telephelyünkön. Bp- Pécs- Bp, 6-os út vonalon transzferelés a pécsi indulásra. 
  • Egyágyas felár: Nincs! Egyedüli utasokat csak társítással fogadunk, különben nem tudjuk kihasználni a panzió rendelkezésre álló ágy kapacitását. Kérje ajánlatunkat egyeztetünk a szállodával szabad kapacitás esetén.+6500 ft/fő
 

Fizetési feltételek: Személyesen pécsi irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el!  

 

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el de az indítást reálisnak tartjuk.


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!