Plitvicei Téli túra
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33854
Cél:Zágráb (Horvátország), Plitvice (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Nincs
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Zágráb

Utazás ára

9.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:Turnus elment!Kezdjük az évet egy jó kis Téli  Túrával  !


 Esetleges Ítéleidő esetén ,(amelyet a helyi hatóságokkal egyeztetve ítélünk meg) indulás előtt 2 nappal

értesítünkmindenkit  : a programot 02.02-án tartjuk meg, kérjük ezt jelentkezéskor tudomásul venni! 


Nem lemondási ok irodánk részéről, automatikusan  a következő szombatra tesszük át a programot.Aki ezt a feltételt nem fogadja el, kérjük ne jelentkezzen.

 

1.nap: Indulás a Pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor, utazás Plitvicei tavakhoz, melyet szinte már rengeteg turista ismer, hiszen a vízesések világa elkápráztatja az embert, hatalmas tömegek keresik fel minden évben.

Itt a lehetőség, hogy egy másik arcát is megismerjük, fagyott vízesések, jégcsapok, türkizkék szín uralkodik a  völgyben, szinte turista mentes időszak ez. A hajó közlekedik csak rendkívüli fagyás esetén nem, ebben az esteben gyalogsan jövünk vissza az autóbuszunkhoz.

Fontos felkészülnünk meleg, téli, vízhatlan lehetőleg síöltözékkel, csizmával, hiszen előfordulhat, hogy eljegesedett vagy éppen friss hóval borított pallók várnak minket, mely megnehezítheti közlekedésünket.!!
A túrázás nem korhatáros, de mindenképpen megfelelő kondíció szükséges hozzá!Az étterem nyitva van ilyenkor is korlátozott kínálattal.Ételt hozzon magával mindenki -kávé,tea italok vásárolhatók.

Ilyenkor igazán kedvező belépővel látogathatjuk a parkot, mely a nyári díj 1/3, ám vegyük figyelembe, hogy a téli hóviszonyoknak megfelelően biztosítja a park a hajó és az elektromos vonat működését!! Tehát előfordulhat, hogy csak gyalogosan tudunk közlekedni a tóvidéken!

A parkban 4 órát tartózkodunk, tehát ennek megfelelően kell majd a kört megválasztani, mely részén kívánunk haladni. 16.00 órakor haza indulás. 

Érkezés Pécsre  23-24 körül időjárás függvényében. 


Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást
  • Csoportkísérő idegenvezetőt


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással) Sztornóbiztosítás: 1,5 %, utasbiztosítással kombináltan 10 000 Ft-ot meghaladó utazások esetében köthető. 
  • Belépőket: Plitvicei Tavak belépő: 50 Kuna/fő,ez változhat. most 2018.novenberben közölt ár részünkre. 
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (választott ülőhely esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Hivatalos pénzneme a horvát kuna.

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!

 Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező