Rafting és a vízimalmok a Vrbas-folyón korhatár nélkül!
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33863
Cél:Banja Luka (Bosznia-Hercegovina),
Szállás:Panzió
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Pécs- Harkány-Budapest Dunaújváros-Szekszárd
Útvonal:Budapest-Pécs- Sl. Brod - Banja Luka

Utazás ára

26.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2019. május 25.


 

Baráti társaságoknak, cégeknek bármely választott időpontban megszervezzük, 8 fős csoportoktól egészen nagy buszos létszámokig bármely településről indulva Magyarországon!
Kérje árajánlatunkat elérhetőségeinken! 

 Nem raftingolóknak nincs kedvezmény, a kedvezményes csomag csak így kapható erre a kis létszámra. Nagy csoport esetében már elnézhető, ha páran nem igénylik a raftingot. 

Helyette egy ebédet tudunk biztosítani az időben, amíg a társaság raftingol.  

 

Jelentkezési határidő a környékbeli szállások frekventáltság végétt ÁPRILIS 30!!!

 

Bejáró út

 

Alap szintű rafting pályáról van szó, aki kicsit ijedősebb azt beljebb helyezzük el a csónakban. Nem kell félni, mindenkire vigyázunk! Kacsintás Tehát, aki nem akar raftingolni - bár isteni vétek kihagyni - sétálhat a Vrbas folyó mentén ebben a szép környezetben, napozhat a folyó parton, vagy meg is mártózhat a krisztálytiszta hegyi folyó vizében! Késő délután van még lehetőség röplabdázni, focizni a homokos pályán! 


1.nap 05.12.-én indulás a pécsi Domus parkolóból 05.00 órakor.
Horvátországon keresztül Bosznia Hercegovinába érünk, az érdekes helyzetű Banja Luka város lesz a célirányunk. Az ország második legnagyobb városa és egyben a szerb területek mai központja, így fontos közigazgatási központ is egyben.
Követjük még egy kicsit a Vrbas folyót, ahol is elérkezünk a rafting helyszínére. 
Rövid oktatás, felszerelés próba, majd neki indulunk kb. 2 órás rafting programunknak, ahol helyi vezetőnk lesz majd segítségünkre. Csodás tájon a Dinári hegyek ölelésében a Vrbas kanyonjait élvezzük. 

Semmiféle előképzettséget nem igényel, nem veszélyes szakaszon haladunk. 
Minimális fizikai álloképesség szükséges hozzá.

A program után lesz még időnk felkeresni a keskeny Krupa-folyó mini vízi malmait, melyeket kis vízesések táplálnak a mai napig. Nagyon szép látvány, általában házi termékeket (pálinka, bor, liszt, méz) árulnak itt a helyiek a környékén, amiből akár válogathatunk. 

Ezután vissztérünk táborunk helyszínére, ahol vacsorával várnak minket, társaságban, jó hangulatban töltjük az estét, felidézve a jobbnál jobb pillanatainkat. Kacsintás

Este szállásunk is itt lesz. Tehát a folyó parton, akár későig is élvezhetjük az estét. 


2.nap:
Reggeli, majd Banja Luka felé vesszük az irányt, itt 1 órás szabad idő a város központban kicsit szétnézni, majd aki szeretné azokkal ellátogatunk a Trappista szerzetesekhez, ahol trappista sajtot vásárolhatunk, igazi házilag, a kolostorban készített sajtot. 
Majd tőle nem messze útba ejtjük a  Nektar Sörgyár éttermét, ahol egy fantasztikus banja lukai cevapra is érdemes időt szánni, igazi különlegesség, más mint máshol Boszniában! Természetesen egy jó korsó Nektar Sörrel az igazi. Ha sörözünk már csak azért is megéri megkóstolni a gyárból frissen érkező nedűt!!

Délután haza utazás, a késő esti órákra 21-.00 óra Pécsett vagyunk.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást,
  • Szállást 1 éjszakára családi panzióban 2-3-4 ágyas szobákban, id.forg.adóval, reggelivel, vacsorával
  • Rafting programot felszereléssel, túravezetővel 
  • Csoportkísérőt
  • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 1 000 Ft/fő, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Tradicionális Cevap ebéd egy sörrel: kb 7 €/fő 
  • Felszálló hely felár: Budapest- Dunaújváros vonalán transzfer díj: 10 000 Ft/fő.
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő: ( választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! Kis busz ülésrend tekintendő! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül.
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk! 


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 


Hivatalos pénzneme a bosnyák márka, DE kisebb címletű papír euro vitele javasolt!

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező