Velencei- tó fürdéssel, naplementés hajókázással
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33898
Cél:Velencei-tó (Magyarország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Sásd- Dombóvár- Tihany
Útvonal:Pécs- Siófok- Agárd

Utazás ára

7.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:Turnus elment!


2018- ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik!

 

Indulás Pécsről, a Domus parkolóból 09.00 órakor.

Utazunk Balatonunk felé, de most nem ez a célunk, hanem a Velencei-tó, ami hazánban a Balaton mellett elnyomott szerepet kap, pedig izgalmas programokat kínál az idelátogatóknak.

Kb dél környékén érkezünk meg a Napsugár Strandhoz, Agárd egyik legkedveltebb strandja, külön gyermekpancsolóval, árnyas pihenő résszel, vízibicikli-kölcsönzővel, koktélbárral, homokos strandröplabda és strandfoci, valamint kosárlabda és lábtenisz pályákkal várja a kikapcsolódni vágyókat. Kellemes környezetben, felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A 350 m hosszú partszakaszon a nyitvatartási idő alatt a gyermekmedence mellett vízimentő szolgálat működik.

A főbejáratnál zuhanyzókkal felszerelt sportöltöző és mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített mosdók vehetők igénybe. A két bejáratnál, valamint a terület közepén mosdók, a parton két kertizuhany található. Igény szerint napernyő és nyugágy kölcsönözhető.
A vízi élmények mellett számos szórakozási és étkezési lehetőség várja kedves vendégeinket. A legkisebbeket trambulin, ugrálóvár, dodgem és csillámtetováló várja. Büféink a számtalan, hamisítatlan strand-étek mellett menükkel gondoskodnak arról, hogy a strandolás tökéletes legyen, míg az édesszájúak élvezhetik a vattacukor, a házifagylalt és a frissen sült kürtőskalács ízeit.

Különlegesség a vízi-vidámpark!

19.00 órakor indul az agárdi kikötőből 1 órás sétahajókázásunk, csendben, nyugalomban élvezhetjük, ahogy e közben lemegy a nap... igazi kellemes pillanatokat élhetünk át. 

Ezután autóbuszunkba ülünk és haza utazunk, Pécsre érkezünk kb. 23.00 órakor. 

Az ár tartalmazza: Csak kompletten vásárolható! 

  • Buszos utazást
  • Hajójegyet
  • Csoportkísérőt
  • Foglalási díj 

Az ár nem tartalmazza:

  • Napsugár Strand belépőt: felnőtt: 900 Ft, diák/nyugdíjas: 700 Ft, 3-14 éves korig: 600 Ft, Családi: 2 felnőtt+ 2 gyerek: 2 700 Ft
  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő ( választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra.  Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező