Krka Nemzeti Park
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33900
Cél:Vodice (Horvátország), Sibenik (Horvátország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs ( Budapest - M6-os út feláras)
Útvonal:Pécs- Barcs- Zágráb- Sibenik

Utazás ára

34.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


2019-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a korai foglalást,
ezen utunk esetében 60 nappal indulás előtt! 

 

Ajánljuk minden olyan kedves utasunknak, akik csak egy hétvégére tudnak kiszabadulni és mégis igazán szép és felejthetetlen látnivalókkal töltenék az időt ! 

MOST kényelmesen megtekinthető a Krka Vízesés!

 

 

 

1.nap: 05.30

Domus parkolóból  órakor. Utazás a horvát pályán pihenőkkel, wc szünetekkel, majd megérkezés Sibenikbe a szállás elfoglalására dél utáni időszakban.

Szálloda: Hotel Jadran

Fekvése: a központban helyezkedik el, a strandtól kb 100 m távolságra.

Szobák: egyszerű, régi berendezésű, erkély, telefon, Tv, fürdőszoba. 

Szolgáltatások: Háziállat bevinni tilos! Étterem, bár, bérelhető széf a recepción, ingyenes internetezési lehetőség, ajándéküzlet, konferenciaterem, fodrászat, parkoló.

AJÁNLJUK szabad program keretén belül: Fürdőzés a tengerben avagy a szálloda kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően van lehetőség pár perces sétával a belvárosba érni és a helyi nevezetességekkel ismerkedni.
Sibenik az Adriai tengerpart horvát részének majdnem a közepén, egy festői, tagolt öbölben, Horvátország egyik legszebb karsztfolyója, a Krka torkolatánál helyezkedik el. Napjainkban a város Sibenik - Knin megye közigazgatási, politikai, gazdasági és kultúrális székhelye. Legszebb látványossága az Unesco Világörökségű Szent Jakab Katedrálisa.

Vacsora a szállodában. Az ellátás is rendkívülien jó svédasztalos jelleggel.

Péntek lévén van lehetőségünk élvezni a horvát éjszakai életet, egy pub-ban, coctail bárban vagy a szálloda teraszáról élvezve a kilátást , a naplementét… ki hogy szeretné. Király


2.nap: 06.29 Reggeli után

2 opció áll rendelkezésre:

1) 09.00 órakor utazunk egyenesen a Krka Nemzeti Park bejáratához. Az egész tó és vízesésrendszer körbejárható gyalogosan, a nyári nagy melegben különösen jól fog esni az erdei séta a túra útvonalon. Először a nagy vízeséshez érünk el, ahol fürdeni is tudunk majd, pihenni az árnyékban, piknikelni, büfében vásárolni. Ez is egy fürdőzős nap lesz. Ez Európa egyik legszebb mészkő vízesése, feledhetetlen élmény lesz kicsiknek- nagyoknak egyaránt! 

Aki szeretné aktívan tölteni napját tovább halad a fahídon át, amíg elér egy kis faluig, ahol néprajzi múzeumot, szuvenír boltot, működő vízi malmot találunk. Ezután továbbsétálva a Roski Vízeséshez jutunk el, amely lankás sok sok apró zuhataggal. Ha még továbbsétálunk akkor pedig elérkezünk a hajó állomáshoz, ahol jegyet váltva elvisznek minket a Visovac - szigetre a ferences kolostorhoz.

Fél órás szabad idő itt az ugrándozó nyuszik, futkározó pávák szigetén, majd visszautazás. 

Ha visszafelé tartunk a kiinduló ponthoz a Krka Vízeséshez, kanyarodjunk majd el a Jaruga vízierőmű irányában, az ország első működő erőműve volt, mára leszerelték , egy kitérőt megér. 

A parkban 9 órát töltünk összesen, hisz itt is fürdőzünk napozunk.

2) aki szeretné lustálkodva eltölteni ezt a napot is, maradhat Sibenikben és a tengerparton! Fürdés, napozás, akár egy hajó kirándulás! 

19.00 órakor  mindkét csoportotmfelvesszük és indulás Magyarországra.

3.nap: 06.30 Haza érkezés a hajnali órákban. 

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
  • 1 éj szállás 2-3ágyas szobákban svédasztalos félpanzióval
  • Csoportkísérőt ( idegenvezetés nincs) 
  • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 1 500 Ft/fő (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással) 
  • Belépőket: Krka Vízesés: felnőtt: 150 kuna, diák 18 éves korig: 80 kuna, hajózás: kb 70 kuna/fő. Csak KUNA!!!!
  • Fix ülőhely: 2000 Ft/fő, (választott ülőhely, egyéb esetben együtt jelentkezők egymás mellé kerülnek beosztásra! Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülés NEM FOGLALHATÓ! Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • Egyágyas felár: 5.000 Ft/fő, amennyiben a TÁRSÍTÁST az utas nem vállalja! 
  • Extra felszállóhely felár: 12 000 Ft/fő Budapest-6-os útvonalon pécsi indulásra transzferezés (oda-vissza)A transzfer létszámtól függetlenül rendelhető! 

Fizetési feltételek: 
Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 
 

Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimum létszámot nem érjük el de az indítást reálisnak tartjuk. 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak! Hivatalos fizető eszköz a kuna!

Útlevél nem szükséges,  kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező