Krk- Goli otok- Grgur szigeti hajókirándulás
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33924
Cél:Krk (Horvátország), Baska (Horvátország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Ebéd
Felszállási lehetőségek:Feláras: Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd) Alap: Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Krk

Utazás ára

11.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2019. április 27.


2019-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

A program nem időjárás függő, amennyiben kiderül, hogy nem tudunk kihajózni, más alternatív programot tartunk
Krk-szigetén. 

 

1. dátum: Bejáró út: Csak pécsi indulással, bejáró uti kedvezménnyel!

Bejáró utunkon az esetlegesen előforduló pontatlanságokért reklamációt nem fogadunk el!!!

 

1.nap : Budapest, Népligettel szemben, Planetárium parkoló 22.30 órakor. ( Transzfer szolgáltatást tudunk rendelni Bp-6-os út vonalán csatlakozni kívánóknak, nagy buszaink Pécsről indulnak!!!! Transzfer ára: 10 000 Ft/fő/ oda-vissza út. A transzferes utasoknak alkalmazkodni kell a nagy busz indulására- érkezésére, tehát várakozási időkre lehet számítani csatlakozáskor!! 


2.nap.04.27 szombat: Pécsi Domus parkolóból 02.00 órakor, - Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs vonal. 

Megérkezés a reggeli órákban Horvátországba, a Krk-sziget központjába Krk városba. 
Kb. 09.30 órakor felszállunk hajónkra, egy welcome itallal koccintunk, majd elindulunk, hogy egy csodás kirándulásban lehessen részünk, méghozzá Horvátország északi részének 3 szigetét, Krk- Goli otok és Grgur- szigeteket fogjuk látni.
St. Baska felé veszi hajónk az irányt, Krk-sziget legszebb strandjait fogjuk elsőként szemügyre venni.
Kb 11.00 órakor érkezünk Goli-szigethez, ahol kiszállunk a hajóból. Horvát idegenvezetőnk kíséretében ismerkedünk a csupasz szigettel kb 2,5 órában,(magyar idegenvezetés csak a hajón!!!) nagyjából 2 km-es gyaloglással. Jelenleg teljesen lakatlan, a vad növényzet vette át az uralmat, helyi pásztorok használják nyájaik legeltetésére. Börtönszigetként funkcionált az idők során, Jugoszlávia idején hivatalosan is az állami férfi börtön és munkatábor kapott itt helyet, hasonlóan a másik szigetekhez, ahol a női foglyokat tartották. Méltán nevezik a horvát Alcatraznak ugyanis innen lehetetlen volt megszökni, így teljes titokban tudták tartani, napjainkban derül csak fény arra, mi is folyt tulajdonképpen a szigeten. Manapság turisták látogatják történelméről mesélő elhagyott épületeit. 
Kb 14.00 órakor visszaszállás a hajóba, szeljük a habokat tovább a Grgur-sziget irányába, míg odaérünk ebédelünk a hajón, melyet ülőhelyünkre szervíroznak. ( Hal vagy hús menü egy grátisz itallal, mely helyben választható: ásvány víz- egy pohár bor vagy sör) 
Kb. 14.30 órakor érkezünk meg Grgur- szigethez, ahol 30 perces séta keretében nézünk körül.  A sziget gazdag erdeiről híres, az ország 2. legzöldebb szigete, dámszarvasokat láthatunk ( ha szerencsések vagyunk, gyakran a partokig merészkednek a turistákhoz a megszokott élelmért). Csodálatosak öblei, strandjai és az érintetlensége így vonza a hajósokat, turistákat, hogy megmártózzanak e szépséges helyen. Itt kapunk fürdésre időt! ( csak a főszezonban!!!! nyári dátumunk alkalmával! ) 
Kb. 16.30 órakor továbbhaladunk és a Galun-szigetnél élvezzük a panorámát miközben akár tenyerünkből etethetjük a  sirályokat. 
18.00 órakor visszaérkezés Krk városba, rövid szabadidő- aki még vacsorázni szeretne vagy vásárolni élelmiszerboltban  valami speciális horvát finomságot, még megteheti majd 19.30 órakor haza utazás autóbuszunkkal.


3.nap: Érkezés Pécsre az éjszakai, Budapestre a kora hajnali órákbankb 5 óra.

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást,
 • Csoportkísérőt (magyar idegenvezetés csak a hajón) 
 • Foglalási díjat


Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítás: 1 000 Ft,  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Hajókirándulás: 250 kuna/fő (tartalmazza: hajózás, welcome ital, hal vagy hús ebéd egy itallal) csoportos kedvezménnyel, 4-10 év között gyerek kedvezmény: 50 % ( helyben szedjük össze, kérjük a pontos költséggel készülni! ) A hajó kompletten foglalható, tehát olyan jelentkezőket, akik nem kívánnak a hajózáson részt venni, csak az utolsó pár helyre fogadunk, amennyiben marad szabadon. Ez indulás előtt 2 nappal .
  Fizetés csak kunában! 
  A hajó társaság általi programváltozásért felelősséget nem vállalunk!

 • Jelentkezéskor kérjük megani az ebéd menü igényt:
  1. Hús: grillezett csirke 2. Hal: tengeri sült hal. Köret: saláta.  

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (választott ülőhely) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! ELSŐ 4 ÜLŐHELY NEM foglalható!
 • Extra felszállóhely felár: 10 000 Ft/fő Budapest-6-os útvonalon pécsi indulásra transzferelés (oda-vissza)


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.
Foglalást telefonon NEM fogadunk!  

Lemondás: a lemondás nem díjtalan!
A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező