Tavaszi napsugarak Riminiben fak. San Marinó- Firenze
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33928
Cél:Rimini (Olaszország), Bologna (Olaszország), Firenze (Olaszország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Reggeli
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szigetvár- Szentlőrinc- Barcs (Feláras: Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd- Bonyhád- Pécsvárad)
Útvonal:Pécs- Zágráb- Ljubljana- Velence- Rimini

Utazás ára

56.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


 

2019-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a korai foglalást, ezen esetben 60 és 30 nappal indulás előtt! 

 Irodánk nagyon szeretné elindítani az alábbi utat, így meghosszabítjuk az extra előfoglalási árat,tehát 56.900 Ft/fő-s áron lehet foglalni ÁPRILIS 5.-ig!!! 15 fő szükséges még az út elindításához!

 

Vidékről csatlakozó vendégeinknek ingyenes zárt parkolót 
 ajánlunk Pécsett!
 

1.nap: 04.28 Indulás Bp, Népligettel szemben, PLanetárium parkoló óra, 00.15 óra. Transzfer szolgáltatás megrendelésében segítünk, létszámtól függetlenül 12 000 Ft/fő oda-vissza a pécsi indulásra. 

Alap: Pécs, Domus parkoló 03.15 órakor. Utazás Szlovénián keresztül Olaszországba.
Késő délután megérkezünk a szép tengerparti városba,  Riminibe. Szállás elfoglalása.

Egyéni séta keretében ajánljuk felkeresni a tengerpartot vagy a várost. Pl. 1. Piazza Cavour: A régió egyik legfestőibb tere már a középkorban is a város központjának számított. Mára már kihagyhatatlan látnivalója Rimininek. Különböző paloták szegélyezik, mint a Palazzo dell Arengo és a Palazzo del Podesta. * Amfiteátrum:  Rimini látnivalóinak egyedülálló gazdagságát a 12 ezer néző befogadására alkalmas Hadrianus császár által építtetett amfiteátrum is gazdagítja. Az egykor impozáns épület mára megmaradt romjai számos tavaszi-nyári programnak ad helyet. * Tiberius híd: A Tiberius császár által K. u. 21-ben építtetett híd egyik leghíresebb látnivalója Rimininek. Isztriában bányászott kövekből készült, és kitűnő állapotban vészelte át közel 2000 éves történetének számos háborúskodását és természeti csapását.

Vacsora.


2.nap: 04.29 Reggeli, szabad nap Riminiben további ismerkedés a várossal, séta a tengerparton. VAGY kirándulás: San Marinoba, a világ legrégibb ma is fennálló köztársaságába, Európa 3. legkisebb államába.  Kilenc kis települése van, nyolc kis falu és fővárosa San Marino. A főváros a 750 méter magas hely, a Monte Titano tetején helyezkedik el. Sétánk során érintjük látnivalóit: A város központja a Szabadság tér, rajta a Palazzo del Governoval, amia  legfontosabb épület San Marinoban. Főbejárata felett a város kőből faragott címere látható. Fő látványossága a tanácsterem, ahol fél évente üléseznek és választják meg az ország irányítóit. A Szabadság térről kitűnő a panoráma a Titano-hegy lankás részeire, a városra és az Apenninnek vonulatára. Jelentős még a San Marino Bazilika, melyet Marino védőszentnek szenteltek. Legrégebbi temploma pedig a Szent Ferenc templom, hozzá tartozó kolostor mára múzeumként funkcionál. 
Urbino elbűvölően szép, hegyek közt fekvő, hamisítatlan városa lesz: a hangulatos kanyargós, kis utcácskák látványából kiemelkedik a Dózse Palota hatalmas reneszánsz épülete, valamint az Urbino legmagasabb pontján épült Albornoz erőd, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra, és az azt körülölelő dombokra. Mondaino-ba utazunk tovább, rövid sétát teszünk a varázslatos, középkori városkában: a Vár, a Harangtorony és a város elegáns főterének meglátogatása után betérünk egy hangulatos, egyedülálló sajtüzembe, ahol kóstolót kaphatnak a helyi ízletes sajtokból, helyi termékekből és lehetőség lesz vásárolni is a különleges eljárással készülő, a föld alatt érlelt Formaggio di Fossa különlegességből. A sajtkóstoló alatt megízlelünk párat a helyi borokból is.

Visszautazás Riminibe. Vacsora.

 

3.nap: 04.30 Fakultatív Kirándulás Firenzébe, a reneszánsz városba. Autóbuszunkkal a város menti nagy parkolóban állunk, le majd tömegközelekedünk a központba, ahol helyi idegenvezetőnk vár ránk. Firenze csak szakavatott helyi képviselővel tekinthető meg, fülhallgató használatával ( csoportosan a múzeumok, templomok is! ) 3 órás séta keretében mutatja meg Firenze szépségeit kívülről. Belülről az ingyenes Dóm van a programban. Érinti a belváros fontosabb tereit, Uffizi Múzeum előtt halad el, majd át a Ponte Veccion az Arnó-folyó túloldalára. Majd szabad program következik. Itt lehet felkeresni egyénileg a Boboli kertet avagy felsétálni kb. 30 perces séta a Belvedere kilátóhoz, ahol fantasztikus panoráma vár ránk, felülről tekinthetünk le Firenzére. 
Nem sietünk vissza vacsorára, így hosszabb időt szánunk Firenzére, kényelmesen késő délután egy vacsora is belefér valamely tipikus kis olasz helyen, hogy helyi speciaalitásokat is kóstolhassunk. Visszaindulás Riminibe 19.00 órakor. 

 

4.nap: 05.01 Reggeli, majd magyarország felé indulunk. Útközben egy rövid betekintésre megállunk még Ravennában. Emilia- Romagne tartomány másik jelentős városa, csatorna köti össze az Adriai-tengerrel. Kora keresztény műemlékei miatt szintén az Unesco litáján szerepel.
Kellemes sétával járjuk be a várost. Ravenna legjelentősebb tere a Piazza del Poppolo a központban, ahol a város védőszentjeinek oszlopai, míg a Garibaldi téren Dante Mauzóleuma tekinthető meg. Ravenna különleges értéke, hogy megőrizte Bizánci értékes műremekeit, művészetét.

Folyamatos haza utazás pihenőkkel. Érkezés az éjszakai órákban PÉcsre,

5.nap: Budapestre a hajnali órákban. 


Szállodánk: példa Hotel Niagara vagy hozzá hasonló típus, színvonal. 


Az ár tartalmazza: 

 • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
 • Szállást 2-3 ágyas elhelyezéssel - reggelivel 3* hotelben 
 • Idegenforgalmi adót
 • Csoportkísérő idegenvezetőt 
 • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP 2000 Ft/fő (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással- Európai Egészségbiztosítási Kátya- NEM utasbiztosítás! )
 • Belépők árát: San Marinoi Palota: 10 €, San Marino libegő: 8 €. Kötelező helyi idegenvezető Firenzében: 10 €/fő kötelező fülhallgatóval együtt. Boboli kert: kb 15 €
 • Vacsora felár: Kedvezményes csoportos menü a szállodától nem messze található olasz étteremben. 9 900 Ft/2 alkalom- csak együtt igényelhető!  (2  fogásos: pasta előétel, hús salátával főétel, ital nélkül! ) A firenzei kirándulás napjára vacsorát nem rendelünk, hogy hosszasabban Firenzében maradhassunk, vacsora ott egyénileg) 
 • Fakultatív kirándulás San Marino-Urbino: min. 20 fő: 15 €/fő 

 • Fakultatív kirándulás Firenzébe min. 20 fő: 30 €/fő A fakultatív kirándulásokra való jelentkezést nagyon szigorúan vesszük, jelentkezéskor kérjük a igényüket jelezni, később nem lemondható, biztosítva azokat, akik kifejezetten csak a kirándulások megléte esetén jelentkeznének. 

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (soron kívüli ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be.
 • Extra felszállóhely felár)12 000 ft/fő Budapest- 6-os út szakaszon Pécsi indulásra transzferelés (oda-vissza)
 • Egyágyas felár: kb 15 000 Ft, igény esetén lekérjük!! Társítást vállalunk, amennyiben nem találunk egyágyas felár megfizetése kötelező! 
 
Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
Foglalást telefonon NEM fogadunk el! 

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 

 

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimum létszámot nem érjük el de az indítást reálisnak tartjuk. 

Utazási feltételeink Utazási Szerződésünkben olvashatóak részletesen! 



Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező