>

Oliva szüret Krk-szigeten
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:33951
Cél:Opatija (Horvátország), Krk (Horvátország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Pécs - Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs-Kaposvár -min 20 fő esetén
Útvonal:Pécs- Zágráb- Opatija- Krk-sziget

Utazás ára

41.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. október 11.2020-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk az előfoglalást,
ez esetben az indulás előtt min. 60 nappal!


Március 31-ig extra előfoglalási kedvezmény a 2.dátumnál!


1. dátumnál: 2020.10.11-13 Bejáró út! Bejáró uti kedvezménnyel egész évben!
Bejáró utunkon az esetlegesen előforduló pontatlanságokért reklamációt nem fogadunk el!!!

 

Ha olivaolaj, akkor általában a spanyol és az olasz termékeket találjuk meg a boltok polcain pedig horvát szomszédaink igencsak értenek ehhez az ősi mesterséghez!

Most ezt mutatjuk meg, úgy, hogy kicsit mi is részesei lehetünk! Nyelvöltés

 

Ráadásul szuper ellátású szállodával, a svédasztalos étkezés mellé, a vacsorához az italok is hozzájárnak!!

 

1.nap: Indulás Pécsről, a Domus parkolóból 06.00 órakor utazás Horvátországba, méghozzá a Kvarner-öbölbe.

Első állomásunk a horvát turizmus idős hölgyeként emlegetett Abbázia - mai nevén Opatija- messzeföldön híres üdülőhely, amely még az osztrák-magyar arisztokrácia idejében lett exkluzív nyaralóhellyé.
Az év minden szakában közkedvelt sétánya a tengerre és a csodaszép Kvarner-öbölre nyíló panorámája ősszel is káprázatos. Mindig csodás érzés meglátni a tengert. Innen továbbá gyönyörű kilátás nyílik Abbázia lenyűgöző látképére, melyhez a sétány kortársai, a Kvarner és az Imperial szállók, az Učka-hegy, illetve a vidék egyéb nevezetességei is hozzátartoznak.

Gyalogosan fogjuk megismerni a város szépségeit egy séta keretében, a lungomare sétányon.

Estére elfoglaljuk szállásunkat a szigeten. Vacsora.

 

2.nap: Reggeli után a Krk-szigeti oliva ligetekkel ismerkedünk Punat környékén. Ez egy pici turista település, mely kiváló menedéket nyújt azok számára, akik szeretnének megpihenni a rohanó, stresszes és zajos hétköznapoktól. Szűk utcácskáival, a jellegzetes boltíves tengerparti házaival, erkélyeivel és kocsmáival Punat egy elragadó üdülőhely. A falubeliek nagyon büszkék az olívaolaj készítésének hagyományára: ma minden puntári család saját olíva ültetvénnyel rendelkezik, és saját otthonukban készítik a kiváló minőségű olíva olajat. Punat látogatói számára ez azonnal kiderül, hiszen a faluhoz vezető út számos takaros olívaültetvény között vezet.

Vendéglátóink várnak bennünket oliva szüret programmal: segédkezünk a szüretelésben, megnézzük hogyan sajtolják ebből az olajat, akár olajat is kóstolhatunk, a munka eredménye pedig a jól megérdemelt ebéd. A végén aki szeretne vásárolhat minőségi termékeikből.

Délután programunk még Vrbnik városa, meg kell néznünk ezt a tradícionális girbegurba szűk kis utcácskákból álló városka szerkezetét. A merészebbek átsétálhatnak a Világ legkeskenyebb utcáján, mindösszesen 43 cm széles.

A környék nevezetes jó borairól, szőlőtermelő birtokairól, itt megkóstolhatjuk a zlahtinát, melynek fő erénye, hogy csakis itt a Vrbniki mezőn terem.

Kóstolót foglalunk egyik híres éttermébe- mind elhelyezkedését mind minőségét tekintve- a Nadaba, ahol a kitűnő prsut sonka- sajt mellé borok is járnak. A méltán híres horvát prsut tengeri sóval sózott, bóra szélben szárított, majd vékonyra szeletelten tálalva kapjuk, házi sajjtal.  Isteni az íze... Nyelvöltés

Estére visszatérünk szállodánkba. Közös vacsora.

 

3.nap: Reggeli majd még utolsó körben a sziget egy kuriózumát keressük meg.

Punati részzel ismerkedünk tovább, itt található az Adria egyik legöregebb kikötője, 1200 vitorlással. A városi kikötőből hajózunk át a Kosljun-szigetre, ahol egy ferences kolostor található egyedi múzeumával és benne lakó szerzeteseivel. Káprázatos helyszín.

 

Ha szeretnénk családtagjainkat egészséges termékekkel megajándékozni akkor az innen vitt olivaolaj, prsut sonka és zlahtina kiváló példák erre. Ilyet otthon nem vásárolunk! Vigyor Vásárlásra a helyi pénznemet azaz a kunát érdemes magunkkal vinni.

Haza utazás a késő esti órákban megérkezünk Pécsre.

 

 

Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
 • Szállást 2 éjszakára 3csillagos szállodában 2-3 ágyas szobákban, félpanziós ellátással, ITALOKKAL együtt! Üdítő, ásványvíz, sör, bor!
 • Idegenforgalmi adót
 • Csoportkísérő idegenvezetőt
 • Foglalási és szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP biztosítást: 1 500 Ft/fő (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)  Ehhez köthető sztornó biztosítás kombinált csomaggal így mindössszesen csak 1,5 % a sztornó díj, 0 % önrész mellett! Nagyon megéri!
 • Belépők: KÖTELEZŐ Oliva szüret program: 30 €/fő, 60 napon belül lemondás esetén is kifizetendő!!

 • Punati hajózás+ kolostor: 8 €/fő, választható: jelentkezéskor kérjük jelölni igényét! 

 • Prsut- sajt-bor kóstoló: 10 €/ fő. Kérjük jelentkezéskor jelezni! Fizetése helyszínen történik. Kérjük vegyék figyelembe, hogy ezen időszakra a szezonális éttermek bezárnak, így előre rendeléssel biztosítják a csoportos megrendelést. Kávézók, kocsmák korlátozott számban nyitva lesznek, aki nem igényli, szabad program keretén belül más helyet is felkereshet.

 • Szolgáltatóink által megadott összegeket EUROBAN kérjük magukkal hozni, melyet az autóbuszon szedünk össze, kérjük, hogy pontos végösszeggel készüljenek!

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft/fő (választott ülőhely), egyéb esetben együtt jelentkezők egymás mellé kerülnek beosztásra. Az első 4 ülőhely nem foglalható!

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors és hatékony online rendszerünkön keresztül.
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! 

Az út minimum 40 fő jelentkezése esetén indul.

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!

Hivatalos pénznem a horvát kuna!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező