Modena- Maranello (Ferrari- Lamborghini- Imola Forma 1)
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4187
Cél:Bologna (Olaszország), Modena (Olaszország), Maranello (Olaszország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Reggeli
Felszállási lehetőségek:Budapest-Dunaujváros-Paks- Szekszárd (feláras) Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs - Trieszt-- Bologna

Utazás ára

55.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .Vidékről csatlakozó vendégeinknek ingyenes, zárt parkolást ajánlunk fel Pécsett!

 

 

MÉG 10 HELY!!! 

Jelentkezés: Március 31-ig! 

Aztuán csak, amennyiben szabad szoba áll rendelkezésre a szálláson!


 

 

 Egyéni jelentkezőknek évi egy alkalommal rendezzük meg az utazást! 
             2019-ben: 04.21-23


1.nap: Indulás, 04.20-án  Budapest, Népligettel szemben, Planetárium parkolóból 22.00 órakor, transzfert tudunk utasaink részére rendelni. Min. létszámtól függtelenül rendelhető az oda-vissza transzfer Bp- Pécs között. 

2.nap  04.21-én Pécs, Domus parkolo 02.00 órakor (vasárnap hajnal)- Szigetvár- Kaposvár- Nagykanizsa útvonalon és felszállási lehetőségekkel. 

Folyamatos utazás Szlovénia-Olaszország irányába, rövid pihenőkkel.

Első programunk: utazás a Ferrariról híres városba Maranelloba, ahol ellátogatunk a Ferrari Ring és gyár mellett található múzeumba. Itt megtekinthetjük kicsiben és életnagyságban az autógyár nagyjait a kezdetektől indulva, olds- verseny- Forma 1-es, utcai és modern darabjait láthatjuk a tűzpiros remekeknek. Ha megcsodáltuk a gyönyörű Ferrari darabokat teszt vezetésre indulhatunk. Előre leszervezetten erre egy helyi csapat lesz segítségünkre. Rendelkezésre álnak az autók, így akár a teljes csoportnak van lehetősége kipróbálni a Ferrari adta vezetés érzését. 

Különleges lehetőség egy tűzpiros Ferrarit egy próbavezetésre vinni a város utcáin profi másod sofőrrel! 

Este felé elfoglaljuk szállásunkat a környéken. Egyéni vacsorázási lehetőség. 

 

3.nap: Reggeli után utazás Modenába, ahol a márka atyjának, Enzo Ferrarinak az életével, munkásságával ismerkedünk, Modenai szülőházához látogatunk el. Az autóipar úttörőjének lakóháza mellé épített modern, futurisztikus Ferrari-pajzs sárga komplexumát is felfedezzük, ahol további utcai, versenyautókat is láthatunk kiállítva személyes tárgyai mellett.
Ezután a térség központjába, Bolognába utazunk de útközben megállunk a Lamborghini Múzeumnál, ahol 1 óra szabad idő keretén belül mindenki megtekintheti belépő fejében a tűzpiros paripa ellenfelét a bika jelképpel ellátott gyönyörű Lamborghini autókat az alapítástól kezdve a mai napig a történelmével megismerkedve, lélegzetelállító darabok kiállításában. Nem kötelező a belpés, addig aki szeretne egy kávét tud meginni a szemközti büfében.

Majd buszunkból kiszállás Bolgona parkolójában, gyalogosan érintjük látnivalóit egy körrel a belvárosban. Csodás város, nem beszélve arról, hogy Olaszország éléskamrája, így a gasztronómia nagy hangsúlyt kap. Sonkák, sajtok, tészták, finom borok és grappák, boldogan fogunk itt egy délutánt eltölteni a finomságok, kultúra és nevezetességek közt. Javasoljuk ilyen kínálat között megejteni itt az ebédet a szabad program keretén belül, ahol mindenki egyénileg fedezi fel az óvárost.

Este vissza szállásunkra, vacsora a szállodában ala carte, vagy a környékben található éttermek egyikében. 


4. nap: Reggeli után ellátogatunk Imolába, hogy megtekintsük az egykori nevezetes Forma 1 pályát, ahol a híres Senna vesztette életét, mára szobra őrzi rajongói részére emlékét. Egy múzeum is megtekinthető a pálya mellett, a járművek fejlődését mutatja be. 

Programunk CSAK komplett buszra rendelhető, így mindenki részére kötelező, aki az utazáson részt vesz!!!!


- gépkocsivezetőink engedélyt kaptak, hogy saját autóbuszunkkal egy teljes kört megtehessünk IMOLA pályán, megállva Ayrton Senna emlékművénél Király

- kiszállás a rajtnál, lelátó megtekintése

- fotó készítési lehetőség a pódiumról

- meglátogatjuk a Dekra tornyot, ahonnan fentről panoráma képet készíthetünk a pályáról

Kb. 1,5 órát fogunk eltölteni a pályán. 

Kb. 13.00 órakor haza indulás, folyamatosan utazás pihenőkkel,

5.nap .Hajnali 01-02.00 érkezés Pécsre, majd innen átszállva a transzfert igénylőknek, Budapestig. Mivel a Pécsre érkezési idő csak kb. számítható ki, így esetleges várakozással kell számolni a transzfert igénylőknek, melyet egy benzinkúton tölthetnek el.  


Az ár
 tartalmazza: 

 • Buszos utazást nyugati típusú, közép kategóriás, Wc használat nélküli autóbusszal
 • Szállást 2-3 ágyas elhelyezéssel - reggelivel 3* hotelben
 • Csoportkísérő idegenvezetőt
 • Foglalási díjat
 • Szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP 2 000 Ft/fő (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Belépők árát: Ferrari Múzeum+ Enzo Ferrari Múzeum kombinált: 24 € csoportos, Lamborghini Múzeum: 15 €/fő
 • Imola pálya: komplett buszra szóló program, a nélkül nem valósulna meg, tehát KÖTELEZŐ!! 20 €/fő csoportos ár min. 25 fő esetén
 • Autóbusz városbehajtási költség+ idegenforgalmi adó: 15 €/fő. Az olasz városokba turista busszal behajtási engedély megfizetésével lehet bejutni, illetőleg megyénként eltérő mértékű idegenforgalmi adó megfizetése kötelező érkezéskor, ezen díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
   
 • Tesztvezetési árak: 2017!!!! Helyben elegendő választani. 
  • Ferrari 458 Italia: 120 €

  • Ferrari 488 GTB: 150 €

  • Ferrari California T: 120 € ( hátul 1 utas lehetséges) utas díja: + 20 €

  • Ferrari FF: 130 € ( hátul 1 utas lehetséges) utas: + 20 €

  • igényelhető video a felkészülésről, vezetésről, megérkezésről: 20 €,
   igényelhet
   ő foto, video emlék kapott pen drive-on: 25 €

  Tesztvezetéshez- jogosítvány felmutatása kötelező!!!!! A vezetés közben készült fotósorozat megvásárolható a vezetés után.

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be, a pontos beosztás az atóbuszon, felszálláskor! Az első 4 ülőhely NEM foglalható! Reklamációt ezzel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
 • Egyágyas felár: kb 50 €- szállodától függően: pl. Hotel Albergo Bazzano, B and B Hotel lánc ( kategóriában egyező) 
 • Min. létszám: 40 fő. 
 • A programok olasz partnerek által szigorúan leszervezettek, bármi nemű program eltérés csak tőlük függ, irodánk e végett nem vonható felelősségre! 
 • Transzfer díját: autóbuszaink Pécsről indulnak, Bp- Pécs- Bp között segítünk transzfer rendelésben mini buszos partnerünk által biztosított: 12 000 FT/fő oda-vissza út, létszámtól függetlenül. Avagy saját gépkocsival Pécsre érkezőknek belvárosi hostelt, hotelt tudunk foglalni parkolóval a szabad lehetőségek függvényében. Avagy telephelyünkön igényelhetnek parkolási lehetőséget az utazás időtartamára INGYENESEN! Őrzést nem vállalunk a gépjárműre. 

Csoportokkal a kívánt dátumot igény szerint egyeztetjük! 
Csoport létszám: 40 fő. 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 

Foglalást telefonon NEM fogadunk el!

Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási  szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait ITT! 

Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amenniyben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok foglalási díjat, idegenvezető költségét is tartalmazhatnak, év közben a szolgáltatótól függően változhatnak!


Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező