Modena- Maranello (Ferrari- Lamborghini- Imola Forma 1)
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4187
Cél:Bologna (Olaszország), Modena (Olaszország), Maranello (Olaszország),
Szállás:Hotel***
Ellátás:Reggeli
Felszállási lehetőségek:Budapest-Dunaujváros-Paks- Szekszárd (feláras) Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs - Trieszt-- Bologna

Utazás ára

55.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2019. április 21.Vidékről csatlakozó vendégeinknek ingyenes, zárt parkolást ajánlunk fel Pécsett!

 


Egy Férfi utasunk társítást keres!


 

 

 Egyéni jelentkezőknek évi egy alkalommal rendezzük meg az utazást! 
             2019-ben: 04.21-23


1.nap: Indulás, 04.20-án  Budapest, Népligettel szemben, Planetárium parkolóból 22.00 órakor, transzfert tudunk utasaink részére rendelni. Min. létszámtól függtelenül rendelhető az oda-vissza transzfer Bp- Pécs között. 

2.nap  04.21-én Pécs, Domus parkolo 02.00 órakor (péntek hajnal)- Szigetvár- Kaposvár- Nagykanizsa útvonalon és felszállási lehetőségekkel. 

Folyamatos utazás Szlovénia-Olaszország irányába, rövid pihenőkkel.

Első programunk: utazás a Ferrariról híres városba Maranelloba, ahol ellátogatunk a Ferrari Ring és gyár mellett található múzeumba. Itt megtekinthetjük kicsiben és életnagyságban az autógyár nagyjait a kezdetektől indulva, olds- verseny- Forma 1-es, utcai és modern darabjait láthatjuk a tűzpiros remekeknek. Ha megcsodáltuk a gyönyörű Ferrari darabokat teszt vezetésre indulhatunk. Előre leszervezetten erre egy helyi csapat lesz segítségünkre. Rendelkezésre álnak az autók, így akár a teljes csoportnak van lehetősége kipróbálni a Ferrari adta vezetés érzését. 

Különleges lehetőség egy tűzpiros Ferrarit egy próbavezetésre vinni a város utcáin profi másod sofőrrel! 

Este felé elfoglaljuk szállásunkat a környéken. Egyéni vacsorázási lehetőség. 

 

3.nap: Reggeli után utazás Modenába, ahol a márka atyjának, Enzo Ferrarinak az életével, munkásságával ismerkedünk, Modenai szülőházához látogatunk el. Az autóipar úttörőjének lakóháza mellé épített modern, futurisztikus Ferrari-pajzs sárga komplexumát is felfedezzük, ahol további utcai, versenyautókat is láthatunk kiállítva személyes tárgyai mellett.
Ezután a térség központjába, Bolognába utazunk de útközben megállunk a Lamborghini Múzeumnál, ahol 1 óra szabad idő keretén belül mindenki megtekintheti belépő fejében a tűzpiros paripa ellenfelét a bika jelképpel ellátott gyönyörű Lamborghini autókat az alapítástól kezdve a mai napig a történelmével megismerkedve, lélegzetelállító darabok kiállításában. Nem kötelező a belpés, addig aki szeretne egy kávét tud meginni a szemközti büfében.

Majd buszunkból kiszállás Bolgona parkolójában, gyalogosan érintjük látnivalóit egy körrel a belvárosban. Csodás város, nem beszélve arról, hogy Olaszország éléskamrája, így a gasztronómia nagy hangsúlyt kap. Sonkák, sajtok, tészták, finom borok és grappák, boldogan fogunk itt egy délutánt eltölteni a finomságok, kultúra és nevezetességek közt. Javasoljuk ilyen kínálat között megejteni itt az ebédet a szabad program keretén belül, ahol mindenki egyénileg fedezi fel az óvárost.

Este vissza szállásunkra, vacsora a szállodában ala carte, vagy a környékben található éttermek egyikében. 


4. nap: Reggeli után ellátogatunk Imolába, hogy megtekintsük az egykori nevezetes Forma 1 pályát, ahol a híres Senna vesztette életét, mára szobra őrzi rajongói részére emlékét. Egy múzeum is megtekinthető a pálya mellett, a járművek fejlődését mutatja be. 

Programunk CSAK komplett buszra rendelhető, így mindenki részére kötelező, aki az utazáson részt vesz!!!!


- gépkocsivezetőink engedélyt kaptak, hogy saját autóbuszunkkal egy teljes kört megtehessünk IMOLA pályán, megállva Ayrton Senna emlékművénél Király

- kiszállás a rajtnál, lelátó megtekintése

- fotó készítési lehetőség a pódiumról

- meglátogatjuk a Dekra tornyot, ahonnan fentről panoráma képet készíthetünk a pályáról

Kb. 1,5 órát fogunk eltölteni a pályán. 

Kb. 13.00 órakor haza indulás, folyamatosan utazás pihenőkkel,

5.nap .Hajnali 01-02.00 érkezés Pécsre, majd innen átszállva a transzfert igénylőknek, Budapestig. Mivel a Pécsre érkezési idő csak kb. számítható ki, így esetleges várakozással kell számolni a transzfert igénylőknek, melyet egy benzinkúton tölthetnek el.  


Az ár
 tartalmazza: 

 • Buszos utazást nyugati típusú, közép kategóriás, Wc használat nélküli autóbusszal
 • Szállást 2-3 ágyas elhelyezéssel - reggelivel 3* hotelben
 • Csoportkísérő idegenvezetőt
 • Foglalási díjat
 • Szervezési díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP 2 000 Ft/fő (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
 • Belépők árát: Ferrari Múzeum+ Enzo Ferrari Múzeum kombinált: 24 € csoportos, Lamborghini Múzeum: 15 €/fő
 • Imola pálya: komplett buszra szóló program, a nélkül nem valósulna meg, tehát KÖTELEZŐ!! 20 €/fő csoportos ár min. 25 fő esetén
 • Autóbusz városbehajtási költség+ idegenforgalmi adó: 15 €/fő. Az olasz városokba turista busszal behajtási engedély megfizetésével lehet bejutni, illetőleg megyénként eltérő mértékű idegenforgalmi adó megfizetése kötelező érkezéskor, ezen díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 
   
 • Tesztvezetési árak: 2017!!!! Helyben elegendő választani. 
  • Ferrari 458 Italia: 120 €

  • Ferrari 488 GTB: 150 €

  • Ferrari California T: 120 € ( hátul 1 utas lehetséges) utas díja: + 20 €

  • Ferrari FF: 130 € ( hátul 1 utas lehetséges) utas: + 20 €

  • igényelhető video a felkészülésről, vezetésről, megérkezésről: 20 €,
   igényelhet
   ő foto, video emlék kapott pen drive-on: 25 €

  Tesztvezetéshez- jogosítvány felmutatása kötelező!!!!! A vezetés közben készült fotósorozat megvásárolható a vezetés után.

 • Fix ülőhely: 2 000 Ft (ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be, a pontos beosztás az atóbuszon, felszálláskor! Az első 4 ülőhely NEM foglalható! Reklamációt ezzel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
 • Egyágyas felár: kb 50 €- szállodától függően: pl. Hotel Albergo Bazzano, B and B Hotel lánc ( kategóriában egyező) 
 • Min. létszám: 40 fő. 
 • A programok olasz partnerek által szigorúan leszervezettek, bármi nemű program eltérés csak tőlük függ, irodánk e végett nem vonható felelősségre! 
 • Transzfer díját: autóbuszaink Pécsről indulnak, Bp- Pécs- Bp között segítünk transzfer rendelésben mini buszos partnerünk által biztosított: 10 000 FT/fő oda-vissza út, létszámtól függetlenül. Avagy saját gépkocsival Pécsre érkezőknek belvárosi hostelt, hotelt tudunk foglalni parkolóval a szabad lehetőségek függvényében. Avagy telephelyünkön igényelhetnek parkolási lehetőséget az utazás időtartamára INGYENESEN! Őrzést nem vállalunk a gépjárműre. 

Csoportokkal a kívánt dátumot igény szerint egyeztetjük! 
Csoport létszám: 40 fő. 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 

Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható kötelező kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amenniyben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok foglalási díjat, idegenvezető költségét is tartalmazhatnak, év közben a szolgáltatótól függően változhatnak!

Útlevél nem szükséges, kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező