Velencei Regatta vagy csobbanás Jesoloban
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4337
Cél:Velence (Olaszország), Lido di Jesolo (Olaszország),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs- Szentlőrinc- Szigetvár- Barcs
Útvonal:Pécs- Barcs- Velence

Utazás ára

14.500Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:. .


2018-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,

amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

1.nap: Indulás szombaton a pécsi Domus parkolóból 21.00 órakor. Rövid pihenőkkel folyamatos utazás  Pihenés, alvás a buszon. Kényelmes öltözet, kispárna, takaró javasolt.


2.nap: Reggeli érkezés Lido di Jeosloban, ahol akik szeretnének a buszparkolóban kiszállnak és egyénileg felkeresik a jesoloi homokos strandot, egész napos szabad program, fürdőzés! 

A többiekkel behajózás Velencébe.

Gyalogos városnézés csoportosan a látnivalók közt a fontosabb pontokat érintve. Kívülről ismerkedünk a nevezetességekről, aki kedvet kap hozzá később a szabad idő során aprólékosabban is felfedezhet 1-1 épületet, múzeumot belülről is.

Szabad idő, melyet mindenki egyénileg tölt el...

Délután a regatta programjait élvezhetjük. A rendezvénysorozat két részből áll: az ünnepi díszbe öltözött hajók felvonulásával kezdődik, melyet a különböző kategóriákban megrendezett evezős verseny követ. A Grand Canal-on felvonuló hajókat, középkori kosztümöket viselő evezősök irányítják. Ezután következik az izgalmas verseny, mely a környező települések legénységei között zajlik és jó olasz szokás szerint, az evezősök jókedvűen, hangosan biztatják saját csapatukat.

Este 19.00 órakor visszahajózás az autóbuszhoz, 20.00 órakor a fürdőzők felvétele, majd közösen Magyarországra  indulás. 

3.nap: Kora reggeli érkezés Pécsre.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást,
  • Csoportkísérést
  • Foglalási díjat

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítás: 1500 Ft, ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Fix ülőhely: 2000 Ft (választott ülőhely) együtt jelentkezők alapvetően egymás mellé kerülnek beosztásra. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülőhely NEM FOGLALHATÓ! 
    Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • Kötelező hajójegy a Velencébe utazóknak: az idegenvezető szedi össze az autóbuszon Buszparkoló-Velence-Buszparkolóig: 20 €/fő  oda-vissza  ( igényét jelentkezéskor kérjük jelezni!!! a csak fürdőzni vágyók, akik Jesolóban maradnak nem fizetnek hajójegyet) 
  • Belépőket: helyben enyénileg látogathatóak a  múzeumok, épületek szabad program ideje alatt. 
 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal.
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!
Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő!


Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező