Mariazelli hegyi felvonó-Likőrkóstoló- Ötscher szurdok
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:8
Cél:Mariazell (Ausztria),
Szállás:Nincs
Ellátás:Önellátás
Felszállási lehetőségek:Pécs-Szentlőrinc-Szigetvár- Kaposvár- Rábafüzes (Feláras: Budapest-Dunaújváros- Szekszárd- Bonyhád)
Útvonal:Pécs-Rábafüzes-Graz

Utazás ára

12.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:Turnus elment!


 

2018-ban is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 


1.nap: Indulás a pécsi Domus parkolóból 03.00 órakor az osztrák Grand kanyonnak nevezett Mirafall vízeséshez. Mariazelltől néhány kilométerre található csodálatos szurdok nagyszerű lehetőséget kínál egy gyalogtúrára. Karbantartott ösvény vezet a patak mentén hol a jobb, hol a bal partján, egészen a szurdok belsejéig, mely egyre gyönyörűbb látványt nyújt. Elénk tárul a széles szurdok és az azt körülvevő sziklás hegyoldalak. Majd egyre inkább láthatóvá válik, a Lassingfall. Innen kb. 1 km-re elérjük a környék talán legszebb vízesését a Mirafallt, amely a magasból akadály nélkül zúdul le szinte a lábunk elé. Több órás túrára készüljünk kb. 4 óra, kényelmes túracipő, megfelelő sportos ruházat javasolt, de a túra különösebben nagyobb fizikai rákészülést nem igényel, mégis a sportosabb, fitt vendégeinknek javasoljuk. A többiek részére ez idő alatt megtekinthető Mariazell zarándokhely, a kegytemplom, Fő tér, kálváriadomb, a túrázók részére is lesz idő Mariazell látnivalóit megtekinteni délután a túra után. Délután egy patikában lehetőségünk lesz néhány likőrt kóstolni, illetve a Patikában körülnézni. Összesen 7 fajta likőrt lehet kóstolni, aminek az ára 1€ likőrönként.  A városban számos kisvállalkozás működik, ahol hagyományos termékeket, használati tárgyakat készítenek. Felvonózunk is a városból induló kötélpályással egészen a Bürgeralpéra, ami nem mindennnapi kilátást kínál.

Késő délután indulás Pécsre. Érkezés Pécsre az éjszakai órákban.

 

Az ár tartalmazza:

  • buszos utazást
  • csoportkísérő idegenvezetőt
  • foglalási díjat

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 500 Ft/fő ,  (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Belépő a szurdokba 4 € , Bürgeralpe felvonó felnőtt: 20 €, gyerek: 9 € 
  • * a Likőrüzem zárva tartása miatt, Patikába megy a csoportunk és ott lesz likőrkostoló, likőrönként 1€
  • Fix ülőhely: 2 000 Ft ( választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be. Csak a fix ülőhelyet igénylők tudják kérés szerinti helyüket, egyéb esetben csak az egymás mellett ülők páros beosztására figyelünk. Első 4 ülőhely NEM FOGLALHATÓ! 
    Reklámációt az ülésrenddel kapcsolatosan nem fogadunk el! 
  • Extra felszállóhely felár: 10 000 Ft/fő Budapest-6-os útvonalon pécsi indulásra transzferezés (oda-vissza)

 

Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze. 

 

A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező