>

Utazási feltételek

Irodánk által biztosított feltételek és hasznos tudnivalók


Autóbuszos utazásinkat Gyurok kft (www.gyurok.hu) legkorszerűbb járműparkjával biztosítja, mely biztos háttér munkánk során.

 

Idegenvezetőket, csoportvezetőket a jó helyismeret - történelem - kultúra - emberszeretet alapján próbáljuk válogatni, alkalmazni.

 

2011.-ben bevezettük az utasok kérésére a " fix ülőhely " fogalmat. Ami azt jelenti ha utasunk kizárólag egy bizonyos helyen szeretne utazni azt  2000 Ft/fő felár ellenében biztosítjuk számára. 
 

Utaskörünk bővülése érdekében egyre több felszálló helyet kínálunk, ez utanként változhat annak függvényében merre haladunk. Extra felszálló hely felár azaz 12 000 Ft/fő oda-visszta áron transzfereljük utasainkat kis busszal Bp- 6-os út- a pécsi indulásra. Min. létszám: 10 fő. Jelentkezéskor kérjük tudomásul venni, hogy a transzfert csak a min. létszám esetén válalljuk! 
Nagyobb létszám esetén a transzfer ár ennél kedvezőbb lehet, ez függ a feltételektől. Ezen kívül nem pécsi lakosok, tehát vidékről saját személyautóval érkezők részére ingyenes, zárt parkolási lehetőséget ajánlunk fel! A gépjárműért felelősséget nem vállalunk! 

 

Útjaink 40 fő befizetése esetén indulnak a meghirdetett áron. Kisebb autóbusszal is elindítjuk utazásainkat ennek felára 1000-de max 5000 Ft/fő felárat jelent melyet az út lemondási határidejével együttesen jelezhetünk, ha úgy döntünk a kisebb létszámú utat megtartjuk a kijelölt felárral. Az utazási szerződés elfogadásával ennek tényét is el kell fogadni hisz igy tudjuk garantálni 95 %-ban, hogy meghirdetett útjaink elinduljanak.

 

 

Általános információk: www.kulugyminiszterium.hu Érvénytelen útiokmánnyal történő kiutazásnál, a meghiúsult utazás esetén irodánkat kártérítési kötelezettség nem terheli. Nem magyar állampolgárok utazásnak esetében, a vonatkozó beutazási szabályokról kérjük tájékozódjanak a felelős szerveknél illetve a jelentkezéskor minden esetben kérjük megjelölni az Utazók állampolgárságát.

 

Gyermek kedvezmények a meghirdetett feltételekkel és csak a jelzett utaknál vehető igénybe

 

Utazási utalvány váltható akár részlet fizetéssel is, de csak tárgyévi leutazásra használható fel. Ennek feltételirről érdeklődjön irodánkban!

 

Irodánk az EUB -Aegon és Mondiál biztosítási lehetőségeit kínálja, csoportos utazás esetén kötelező!


 
 
 


Útlemondási biztosítás az utazás megrendelése alkalmából köthető.

Új színfolt a kombi termék-mely útlemondási és BBP egyben sokkal kedvezőbb feltételekkel. Sikertermék egyre keresettebb Autó-extra BBP kombináció. Online biztosítási felületünkön akár a karosszékből megköthető éjjel- nappal néhány kattintással!  Az Ön érdeke kérjük használja!

 

Fakultatív kirándulások 

Irodánk tájékoztatást nyújt az adott nyaralóhelyen levő lehetőségekről. Néhány helyen magyar nyelvű képviselőnk segít az Önök helyi programjának megszervezésében. 

Önnek  a következő hasznos tanácsokat adjuk online megrendeléshez,:

 
 
 
 
 
 

A részletes programleírások mellett  találják a turnusok menüpontban az egy főre kalkulált árakat

A foglalásra kattintva kezdhetik el foglalásaikat.Követve a foglalás menetét.

Amennyiben valami oknál fogva elakadnak, vagy a weboldal nem működik, akkor az alábbi módon küldhetik foglalásaikat:

1. Írjon email címünkre a következő adatokkal:

- Az út megnevezése, időpontja
- utazók neve és adatai (születési dátum, lakcím, mobiltelefonszám)
- igényelt fakultatív programok, ellátások
- igényelt szobatípusvagy apartman típus.

2. Elkészítjük Önnek  szerződését és számláját, melyet e-mailben küldünk el . Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási és részvételi feltételekben leírtak szerint lehet.

3. A szerződést és számlát aláírva juttassa vissza részünkre akár e-mailben, akár faxon a (+36) 72 525-685. Ha online foglalási rendszerben adta le rendelését erre nincs szükség.

4. A visszaigazolásunk  megérkezése után 48 órán belül egyenlítse ki a számlát banki átutalással a Kantavár  Kft.   10102440-45091200-01000000  Budapest Banknál vezetett számlájára


5. Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet pedig néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalálnak. 1 napos utak esetén nem küldünk a program leírásnál olvashatják a  www.kantavar.hu honlapon.


Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező